Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België!

diensten

Hulp en begeleiding bij bachelorproef masterproef en SPSS (bijles)

Prijs: Nader overeen te komen

1.320 keer bekeken • Status: Actief

Wij zijn een team van academici met allen een andere achtergrond (marketing, bedrijfskunde, psychologie, rechten en econometrie). We hebben al veel MBO, HBO en WO studenten met veel plezier bij hun thesis (bachelorproef/ masterproef) begeleid met zeer uiteenlopende onderwerpen (Management, marketing, ondernemingsplan, communicatie, psychologie, international business studies, human resources, toerisme). Tevens hebben we studenten van verschillende scholen begeleid waardoor we perfect in staat zijn om in te spelen op de huidige eisen van HBO scholen en universiteiten.


Mocht u specifieke en concrete hulp nodig hebben, dan komen we er samen uit. Uiteraard begeleiden we je ook bij het gehele scriptieproces. We kunnen een vrijblijvend kennismakingsgesprek hebben, waarna we u virtueel of op locatie helpen bij de onderdelen waar u op vast loopt!U bepaalt waarbij u de hulp nodig hebt en wanneer. De hulp zal voornamelijk persoonlijk zijn maar het is ook mogelijk om een cursus of workshop te volgen in een groepje met andere studenten.
Zo helpen we u bijvoorbeeld met het opstellen van een probleemstelling, vragenlijsten opstellen, de thesis / proef structureren, een onderzoek opzetten, de theorie vertalen naar de praktijk, we leiden u door SPSS en Excel (of matlab, ms excel modelbouw, stella, arcgis) heen en geven gerichte feedback. Dit alles kan op locatie en/ of online (bijvoorbeeld via Skype), zodat u live contact heeft en dat binnen 24 uur!! We hebben alles om u te helpen onder één dak. Ons doel ligt bij het afronden van uw scriptie. We begeleiden u hier op alle mogelijke manieren bij; motiveren én inspireren, geven u een nieuwe kijken op  uw thesis en zorgen er samen voor dat uw thesis verbetert.
Een TopScriptie, dat is onze focus!

Reageer nu!

Contact-informatie

Topscriptie. ( Bedrijf )
7 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Schiedam
(Zuid-Holland, Nederland)
Tel: 0614592593

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)