Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België!

diensten

Gratis meditatielessen in Hasselt & Genk

Prijs: Gratis

1.320 keer bekeken • Status: Actief

Mediteren - je weet dat je het eigenlijk zou moeten doen. Voor meer kalmte, innerlijke rust en een betere gezondheid. Maar het lukt je maar niet. Tot nu - ga meteen aan de slag met de meditatiemethode Falun Dafa!

 

Falun Dafa is een meditatiemethode die gebaseerd is op drie universele principes waarachtigheid, mededogen en verdraagzaamheid.

 

De oefeningen bestaan uit vier staande oefeningen en één zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. Ze hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich steeds rustig, kalm en vol energie.

 

Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen, kan je terecht op de verschillende oefenplaatsen in vele steden. Alle oefenplaatsen worden georganiseerd door lokale vrijwilligers en instructie van de oefeningen is gratis!

 

Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je elke maandagavond van 19u tot 20u30 terecht in het Domein van Bokrijk te GENK (op het Wereldplein).

 

Opgelet!! Tijdens de wintermaanden (oktober t.e.m. april) gaan de oefenlessen door in de turnzaal van Kapermolen te HASSELT, ook op maandagavond van 19u tot 20u30

 

Contactpersoon: 0488/615098 of wilfried.duchamps@telenet.be

 

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
3 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Hasselt
(Limburg, België)
Tel: +32(0)488/615098

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)