Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

SPSS hulp/bijles statistiek/scriptie hulp

Prijs: Nader overeen te komen

1.585 keer bekeken • Status: Actief

SPSS hulp van Scriptium

 

 

Statistiekproblematiek

Statistische analyse is een belangrijk onderdeel van academisch onderzoek. Van studenten aan opleidingen aan hogere onderwijsinstellingen wordt verwacht dat ze bekend zijn met SPSS en zelf een statistische analyse kunnen uitvoeren. Deze opleidingen bieden vervolgens doorgaans een introductievak statistiek met als doel studenten te leren omgaan met SPSS en hen op de hoogte te brengen van de achterliggende wiskundige structuren. Afgezien van dit vak is het aan de student zelf om voldoende voorbereid aan de slag te gaan met het programma als de scriptietijd uiteindelijk aanbreekt. Ben jij voorbereid? Ben je al begonnen met je scriptie en heb je geen idee hoe met het programma te werken? Lukt het maar niet om een duidelijke en kwalitatieve analyse uit te voeren en daar een efficiënt resultatenhoofdstuk bij te schrijven? Als je problemen hebt met SPSS of statistiek raden wij SPSS hulp van Scriptium aan.

 

SPSS hulp? Wat is dat?

In het immer drukker wordende huidige onderwijsklimaat, wordt het steeds gangbaarder om externe hulp in te huren bij het leren, studeren en presteren. SPSS hulp is professionele studiebegeleiding die gericht is op het bieden van hulp bij het uitvoeren van statistische analyses en het werken met SPSS in het algemeen. Je kijkt samen met een SPSS-specialist naar de statistische stof of analyse op jouw gewenste manier. Het is bijvoorbeeld mogelijk om ergens af te spreken en samen aan de slag te gaan op locatie. De expert komt dan naar jou toe. Het is tevens mogelijk om digitaal te werken op afstand. Eigenlijk gaat het erom dat je hulp krijg bij je statistiekproblematiek.

 

 

Is SPSS hulp geschikt als tentamenvoorbereiding?

Jazeker! SPSS hulp wordt in vele vormen aangeboden. Scriptiecorrectie- en scriptiebegeleidingsbureau Scriptium biedt statistiek- en SPSS hulp op maat. Dat betekent dat jouw hulpvraag leidend is. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een SPSS-specialist in te huren omdat je goed voorbereid wil zijn op een aankomend statistiektentamen. De SPSS hulp bestaat in dat geval uit (bij)les waarbij je de stof samen doorneemt en oefent met het programma. Zo zorg je dat je als kersverse SPSS-expert het tentamen in gaat en er een zo hoog mogelijk cijfer uit kan slepen. Je hebt hier vervolgens ook wat aan als het tijd is om een statistische analyse uit te voeren voor je bachelor- en/of masterscriptie. Zodra je de kennis eenmaal hebt, kun je het breed inzetten.

Het statistiekvak wordt vaak in het eerste leerjaar gegeven. Je bent dan nog relatief ver verwijderd van het moment dat je de kennis praktisch toepast. Daarnaast heb je talloze andere taken te voltooien voor andere vakken en dus schiet statistiek er gemakkelijk bij in. Het aanraden is dus: investeer nu in het statistiekvak door SPSS hulp van Scriptium in te huren om er later van te profiteren!

 

Ik ben al bezig met mijn scriptie, wat nu?

Aan (bij)les over statistiek heb je niet meer zoveel als je jouw scriptie al aan het schrijven bent. Je hebt dan gegevens verzameld en moet nu een statistische analyse uitvoeren. SPSS hulp krijgt dan een andere invulling. In de basis bestaat een statistische analyse uit drie stappen: dataverzameling, dataverwerking en data-interpretatie. Dataverzameling doe je middels een onderbouwde onderzoeksmethode die aansluit op jouw specifieke onderzoeksonderwerp en hoofdvraag. Mogelijke onderzoeksmethoden zijn het afnemen van interviews, het uitdelen van enquêtes of het verzamelen van reeds bestaande data middels databanken. Dataverwerking vindt vervolgens plaats aan de hand van statistische analyse en SPSS. Vervolgens schrijf je deze analyse tekstueel in je scriptie en interpreteer je de uitkomst tot een conclusie. Bij alle drie de onderdelen kun je SPSS hulp van Scriptium goed gebruiken.

 

 

Met SPSS hulp van Scriptium kun je samen met de expert de verzamelde data analyseren en verwerken middels het programma SPSS. Je voert dan samen de analyse uit en gaat vervolgens ook samen aan de slag met de verwerking tot tekstueel deel van de scriptie. Naar wens kun je ook samen met de expert de uitkomsten interpreteren.

Natuurlijk is het ook mogelijk om enkel de analyse middels SPSS samen met een begeleider uit te voeren. De SPSS hulp bestaat dan alleen uit hulp met het programma. Dit is aan te bevelen als je geen problemen hebt met het interpreteren van grafieken en tabellen en als je taalvaardig genoeg bent deze bevindingen efficiënt en objectief op te schrijven.

 

Ik heb haast! Kan ik dan nog SPSS hulp inhuren?

Stel je hebt zo snel mogelijk SSPS hulp nodig. Maak je dan geen zorgen. Bij Scriptium is SPSS hulp beschikbaar op de korte termijn. Zodra je jouw verzoek hebt ingestuurd op de website, wordt er een expert gezocht binnen het vaste begeleidingsteam van het begeleidingsbureau. Wij zeggen: ga er gewoon voor. Bezoek in ieder geval de website van Scriptium en bekijk de informatie dat daar beschikbaar is over scriptiebegeleiding en SPSS hulp.

Reageer nu!

Contact-informatie

Scriptium ( Bedrijf )
9 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Hilversum
(Noord-Holland, Nederland)
Tel: 0648478721
  • 1 / 4
  • 2 / 4
  • 3 / 4
  • 4 / 4

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)