Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

Catering Zwijndrecht Hendrik Ido Ambacht Buffet Hapjes High Wine High Tea

Prijs: Nader overeen te komen

2.607 keer bekeken • Status: Actief

Catering Zwijndrecht Hendrik Ido Ambacht Drechtsteden? Hospitalitea Catering uit Zwijndrecht maakt er een feestje van. Wij verzorgen uw catering met veel plezier. Lekkere borrelhapjes voor op een receptie. Een tapas/amuse buffet dmv een luxe High Wine maar ook een sfeervolle High Tea met vriendinnen kunnen wij voor u verzorgen.

Ook voor de zakelijke markt. Een bedrijfs ofnetwerkborrel, afscheid van een collega of eenjubileumfeest. Wij dekken het buffet sfeervol op en ook bediening is mogelijk.

Een exclusief diner (privat dining) voor twee op een privélocatie waar u echt helemaal samen bent en een privékok u verwend dmv een heerlijk diner? Dit is op aanvraag mogelijk.

Gaat u binnenkort trouwen en denkt u aan een romantische en sfeervolle bruidslunch? Ook daar kan Hospitalitea Catering u in helpen. Soms krijg ik zelfs de sleutel van het huis en zet ik alles alvast klaar voordat het bruidspaar en de gasten arriveren.

Viert u een bijzondere verjaardag?Wellicht wordt u 40, 50, 60 of 65 jaar? Is oma jarig en woont zij in een verzorgingstehuis? Geen probleem ook op locatie kunnen wij een catering verzorgen. Een lekkere lunch, salades en hartige taarten of wellicht een High Tea.

Hospitalitea Catering is ook trots lid van de Weddingladies.nl

Catering Zwijndrecht, Catering Rotterdam, Catering Breda, Catering Drechtsteden

Reageer nu!

Contact-informatie

Mandy van Son ( Bedrijf )
15 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Zwijndrecht
(Zuid-Holland, Nederland)
Tel: 0651077997

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)