Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

Draagmoeder gezocht (hoge compensatie!)

Prijs: € 50.000,-

31 keer bekeken • Status: Actief

Met een ruime financiele of materiele compensatie als vergoeding(+/- 50.000 Euro)ben ik op zoek naar een lieve vrouw die dmv inseminatie een kindje van me wilt dragen.
Mijn naam is Lando, 40 jaar oud, maar het ontbreken van een zoontje of dochtertje schept een grote leegte in mijn hart.Op deze manier had ik graag iemand leren kennen die me hierbij zou willen helpen en mijn levensdroom in vervulling laten komen voor het te laat is.
Ik ben dus op zoek naar een vriendelijke dame die draagmoeder voor me wilt zijn. U kan kiezen om achteraf anoniem te blijven, of nog liever... het echte moederschap behouden.
In het eerste geval kan ik u een financiele vergoeding verstrekken + gratis inwoon in eigen appartement gedurende de periode van de zwangerschap.Indien u moeder wilt blijven, krijgt u het vruchtgebruik van uw eigen nieuwbouwappartement tot de meerderjarigheid van ons kindje, waarna het op zijn/haar naam zal te staan komen. Intussen kan u kiezen om erin te trekken, of om het te verhuren (twv 850 euro per maand gedurende 18jaar). 
Wat mezelf betreft... Ik ben universitaire master, woon in eigen huis, en heb een liefdevolle familie.Mijn vrije tijd besteed ik graag aan dieren, tafeltennis, wetenschap, gaming, .... Ik ben steeds goedgeluimd, en behulpzaam en eerlijk.
Interesse?
Contacteer me op vaderschapswens2020atgmaildotcom

Reageer nu!

Contact-informatie

Lando ( Bedrijf )
3 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Asse
(Vlaams-Brabant, België)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)