Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

Plasma Pen bij Nails & Beauty à la carte

Prijs: Niet van toepassing

2.066 keer bekeken • Status: Actief

Bij Nails & Beauty à la carte! ACCOR NF+ Plasma Pen


 

Derma Codes introduceert als allereerste in de Benelux de ACCOR Cosmetic Corrector - NF+ Plasma Pen! Met deze pen wordt u bij  Nails & Beauty à la carte behandeld.

Wat is het?

De Cosmetic Corrector is het milde alternatief voor een chirurgische ingreep. In tegenstelling tot de Purebeau fibroblast pen heeft de ACCOR plasma pen een combinatie van plasma- en lage frequentie technologie en is tot dusver uniek in de wereld.

Hoe werkt het?

De punt van de pen projecteert een geïoniseerde boog op het huidoppervlak. De plasma pen zelf komt niet in contact met de huid. De plasmaboog verdampt onmiddellijk de huid op de gewenste positie en verstevigt de omliggende huid. De resultaten zijn vaak meteen zichtbaar. De plasma lift fibroblast behandeling is bijzonder mild voor het lichaam. Er treden nauwelijks zwellingen of rode vlekken op, waardoor klanten snel na de fibroblast behandeling hun dagelijkse werkzaamheden weer kunnen oppakken.

Wat doet het?

Bovenste en onderste ooglidcorrectie zonder chirurgische ingreep Anti-aging o.a. gezicht, ooglift, hals, kaaklijn, mond, ooglift onder en boven en navel. Verminderen van littekenweefsel. Minimaliseren van ongewenste pigmentvlekken als sproeten, ouderdomsvlekjes of moedervlekken. Verwijderen van oneffenheden, zoals bijvoorbeeld fibroompjes. Verhelpen van vocht onder ogen, verrucae Acné littekens (inactieve acné).

Wil je meer informatie of een afspraak maken neem gerust contact met mij op.

0496719981

 

 

Bezoek onze site voor meer info:

nailsandbeautyalacarte.be

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
8 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Helchteren
(Limburg, België)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)