Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België!

diensten

Biologische Kurkuma Longa L V-capsules 200stuks á 500mg

Prijs: € 18,-

1.528 keer bekeken • Status: Actief

De meest verkochte biologische kurkuma capsules. Uitsluitend Biologische Kurkuma Longa L heeft de werking die ervan verwacht wordt, alle andere kurkuma is gezuiverd en bevat niet de stoffen die men wenst, turmeric word door het zuiveren verwijderd, alleen de droge stof die overblijft werkt niet en wordt door de darmen weer afgevoerd. Darm problemen kunnen geen peperine gebruiken deze stof spoelt de curcumine ook weg die zich aan de darmwand dient te hechten. Biologische Kurkuma Longa L is zonder pesticiden en zonder peperine,  Bio Kurkuma Longa L is uitsluitend om ontstekingen in uw lichaam tegen te houden. 

200 Biologische Kurkuma Longa L in vegetarische capsules.

Indicatie: Bevorderd de galafvoer, bevorderd vetverbranding, bevorderd ontgiften en cholesterol verlagend, ontstekingsremmend, bloedzuiverend, anti oxidatief, preventief en therapeutisch bij kanker,(door anti oxidatieve werking) Verlaagd de bloedsuiker spiegel bij diabeten.

Bijwerkingen: Geen.

 

Samenvatting Capsules: BIO kurkuma Longa L, Hydroxylcellulose (plantaardige capsule) 100 stuks in de verpakking. zie voor meer orthomoleculaire informatie op www.ortho-c.nl

 

Pak de aandoening of klacht aan met de voedingsstof die uw lichaam te kort komt en niet met chemische stoffen die van kwaad tot erger gaan, pak de oorzaak aan, een tekort aan voedingsstoffen is niet chemisch te behandelen. Er is nog nooit iemand dood gegaan aan voeding, wel miljoenen aan medicijnen.

Reageer nu!

Contact-informatie

Orthomoleculaire en Mico therapie ( Bedrijf )
1 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Elsloo
(Limburg, Nederland)
Tel: 0464266652

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)