Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België!

diensten

Reishi paddenstoel extract 60 V-capsules

Prijs: € 19,50

245 keer bekeken • Status: Actief

Reishi paddenstoel extract in Vegetarische capsules ook geschikt voor veganisten, Reishi de paddenstoel extract tegen depressies, verhelpen artrose pijnen, help tegen ontstekingen, voor een aangename nachtrust, behaagelijk gevoel, werkt als antidepressieva maar dan op een natuurlijke basis zonder bijwerkingen.

Gediplomeerde orthomoleculaire therapeut.

Wist u dat u degeneratieve ziekten makkelijk te behandelen zijn met Orthomoleculaire en Mico therapie, zonder chemische of synthetische stoffen uit de farma industrie, en op een verantwoorde wijze met lichaamseigen stoffen. Degeneratieve ziekten zijn zoals, Artrose pijnen, ademhalingsmoeilijkheden, vermoeidheid, fibromyalgie, stress, slapeloosheid, vermageren, ADHD, hoge bloeddruk, hypoglycemie, vermoeide benen of rusteloze benen, beter verdragen van chemo kuren,enz. Allemaal te behandelen zonder chemische en synthetische middelen en waar uw behandelend arts geen raad meer mee weet en steeds maar weer dezelfde pijnstillers en andere geneesmiddelen voorschrijft die geen effect hebben en uw gezondheidstoestand  steeds slechter wordt.

 

*-Orthomoleculaire therapie is een wetenschappenlijk onderbouwde therapie en volledig zonder risico's, zonder bijwerkingen.

* Start vandaag nog het is toch jouw gezondheid.

*-Mico therapie is ongekend maar wel effectief, mico therapie is sinds meer dan 4000 jaar gekend in China en andere Aziatische landen onze degeneratieve ziekten zijn niet bekend in deze landen het grote voordeel van deze therapie is, geen bijwerkingen en meer vitaminene en mineralen die u normaal niet nuttig, een paddenstoel extract voor een aandoening apart, niet elke paddenstoel extract is geschikt voor een aandoening als je niet de juiste kiest, is er geen resultaat. Maak eens een afspraak en ik vertel u wat uw lichaam mist.  Het gesprek   wordt discreet behandeld, door een gediplomeerd therapeute, met meer dan 10 jaar ervaring met resultaat.  Zie voor meer informatie op www.ortho-c.nl

 

Pak de aandoening of klacht aan met de voedingsstof die uw lichaam te kort komt en niet met chemische stoffen die van kwaad tot erger gaan, pak de oorzaak aan, een tekort aan voedingsstoffen is niet chemisch te behandelen. Er is nog nooit iemand dood gegaan aan voeding, wel miljoenen aan medicijnen.

Reageer nu!

Contact-informatie

Orthomoleculaire en Mico therapie ( Bedrijf )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Elsloo
(Limburg, Nederland)
Tel: 0464266652

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)