Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Problemen Oplossen met uw WordPress Webshop €30,- Excl. BTW Per Uur

Prijs: € 30,-

50 keer bekeken • Status: Actief

Heeft u problemen met uw WordPress webshop en heeft u ondersteuning nodig? Wij bieden betaalbare diensten voor het beheren en onderhouden van uw WordPress webshop. Met ons uurtarief van €30,- excl. BTW per uur kunnen wij u helpen met het aanbrengen van wijzigingen aan uw website, het bijwerken van uw productcatalogus, het oplossen van bugs, het uitvoeren van upgrades, het aanpakken van extensieproblemen en het implementeren van ontwerpwijzigingen.

 

Onze ervaren experts zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van kleine bedrijven en staan klaar om uw WordPress webshop te optimaliseren, zodat u zich kunt concentreren op het laten groeien van uw online winkel. Of u nu behoefte heeft aan regelmatig onderhoud, ad-hoc ondersteuning of hulp bij specifieke projecten, wij bieden flexibele diensten die aansluiten op uw behoeften en budget.

 

Wij begrijpen dat kleine bedrijven beperkte middelen hebben, daarom streven wij ernaar om hoogwaardige ondersteuning te bieden tegen een betaalbare prijs. Of u nu hulp nodig heeft bij het oplossen van technische problemen, het implementeren van nieuwe functies of het verbeteren van het ontwerp van uw webshop, onze experts staan voor u klaar om u te helpen slagen.

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze WordPress webshop diensten en laat ons uw online winkel naar nieuwe hoogten tillen, zonder de bank te breken.

 

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
2 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Almere
(Flevoland, Nederland)
Tel: 0685463975

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)