Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Personal Trainer

Prijs: € 35,-

1.837 keer bekeken • Status: Actief

In Capelle Centrum slechts €35 per training van een uur. (rdam €37,50-€45 ligt aan waar)

 

Bij Sterker & Strakker Personal Training kunt u terecht voor een ruime keuze aan trainingsvormen. Voor elke leeftijd en aangepast op uw niveau. En voor diverse doelen zoals: afvallen, conditieverbetering, krachttraining, lenigheid en souplesse verbetering, balans en coördinatie (bio-mechanica)  en dit allemaal op basis van uptodate kennis want  Sterker & Strakker Personal Training beseft dat men continu de recentste inzichten in de praktijk moet implementeren. Kennis is niet statisch, dus met een paar diplomas ben je er nog niet.
Van low intensity activiteiten zoals joint mobility met yoga elementen tot aan kettlebell training en kickboksen en alles wat er tussenin hangt om sterker en strakker te worden.
Voor personal trainingen op gebied van fitness en vechtsporten (zoals kickboksen, boksen, thaiboksen, pencak silat en zelfverdediging), kunt terecht in mijn nederige, maar complete, studio te Capelle aan den IJssel. Voor de rest reis ik ook naar u toe voor de volgende steden: Krimpen aan den IJssel, Nieuwekerk aan den IJssel, Rotterdam, Rotterdam Zuid, Schiedam, Dordrecht, Zwijndrech, Den Haag, Delft en alles wat daar tussenin ligt.
Daarnaast kunnen we uiteraard buiten trainen en in overleg op een sportschool (waarvoor natuurlijk een meerprijs in rekening zal moeten worden gebracht in de meeste gevallen)

Personal Training geef je "the edge" om vooruit te komen in alle facetten van het dagelijks leven: je werk, je gezins-en liefdesleven, je algehele gezondheid, je energieker voelen, je productieviteit en je zelfvertrouwen.

Je kunt natuurlijk nog een jaartje uitstellen maar dan zul je volgend jaar waarschijnlijk afvragen waarom je er niet een jaar eerder aan was begonnen. Momenteel is er een gratis geheel vrijblijvende proefles 1 op 1 personal training onder mijn leiding.

 

TARIEF 1 SOLO (alleen dus) TRAINING :TRAINING VAN 60 MINUTEN
Een losse les kost €45,00 (per les van 1 uur)
Een pakket van   5 lessen kost €200 (€40,00 per les van 1 uur)
Een pakket van 10 lessen kost €375 (€37,50 per les van 1 uur)
Als u met partner komt trainen, komt er €12,50 per les bij ongeacht
welk pakket.

*NIEUW:Op de sportschool te prinsenlaan (rdam)
(1 op 1 training €55 per les van 1 uur, wat duurder dan bij u of in mijn thuistudio ivm kosten huur van zaal etc.)
 
Voor meer info: sterkerenstrakker@gmail.com of: 06-28 674 663 of google op zoek naar Sterker & Strakker Personal Training daar vind je onze internetpagina met referenties etc.

Extra kenmerken:Regio: Amsterdam, Den Haag, Drechtsteden, Leiden, Rotterdam, 's-Hertogenbosch, 't Gooi, Tilburg, Utrecht en Zeeland

 

 

Reageer nu!

Contact-informatie

Erik Personal Trainer Rotterdam ( Bedrijf )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Capelle aan den IJssel
(Zuid-Holland, Nederland)
Tel: 0628 674 663

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)