Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Hobby Masseur geeft massages aan haar! Gratis oefening

Prijs: Gratis

217 keer bekeken • Status: Actief

Gratis Relax massage voor vrouwen door masseur!

 

Beste dames,

Als hobby ervaren masseur bied ik een unieke en massage ervaring aan die gericht is op het verhogen van je bewustzijn, het ontwaken van je levensenergie en het bevorderen van diepe ontspanning en verbinding met jezelf.

Tijdens een massage zal ik je lichaam met liefdevolle aandacht en respect aanraken, waarbij ik gebruik maak van verschillende technieken en rituelen om de energie in je lichaam te laten stromen. Dit kan helpen bij het loslaten van spanningen, het vergroten van je Kundalini energie en gevoeligheid en het ervaren van diepe ontspanning en extase.

Het belangrijkste aspect van en massage is dat de focus op het hele lichaam. Dit kan een diep gevoel van ontspanning joy en plezier opwekken, terwijl je tegelijkertijd in contact blijft met je innerlijke rust en balans.


Als je geïnteresseerd bent in het ervaren van een kundalini massage en wilt genieten van een diepe verbinding met jezelf en je lichaam, neem dan contact met mij op. Jouw privacy en discretie zijn van het grootste belang en ik zal ervoor zorgen dat alles in vertrouwen wordt behandeld.

Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen in mijn praktijk en samen te genieten van de helende en verrijkende ervaring van een tantra massage.

Met vriendelijke groet,

Nick
hobby Masseur

 

Gezocht masseuse met of zonder ervaring!

interne training

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
4 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Rijswijk
(Zuid-Holland, Nederland)
  • 1 / 6
  • 2 / 6
  • 3 / 6
  • 4 / 6
  • 5 / 6
  • 6 / 6

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)