Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

Thai Chi Massage in LIMBURG

Prijs: € 51,-

3.314 keer bekeken • Status: Actief

THAI CHI / QI-GONG MASSAGE

 

Thai Chi / Qi-Gong is een zeer oude Chinese bewegings- en ontspanningsleer die wordt uitgevoerd met zachte, rustige en sierlijke bewegingen op Oosterse muziek en die draait om het een worden met de natuur met ademhaling en bewegingen.

 

U leert ontspannen op het ritme van de ademhaling. De spieren en gewrichten worden op zachte wijze getraind en opnieuw doorbloed. Tijdens deze bewegingen wordt de Qi (energiestroom) op gang gebracht. Door het bewust activeren van de meridianen en acupunctuurpunten worden de organen gereguleerd en het lichaam wordt tot aan de huid gevitaliseerd. Qi-Gong maakt mensen rustig en ruim van binnen, gezond en stressbestendig en evenwichtiger en goed geaard.

 

De rustgevende muziek of de grootsheid van de natuur buiten ondersteund het proces van loslaten, zodat de geest tot rust komt en de mens een hernieuwd contact kan maken met zichzelf en zijn omgeving. Qi-Gong is de eenvoud van het zich weer openen in stilte en ruimte.

 

 

De Thai Chi / Qi-Gong energy massage bestaat uit:

- 15 minuten Thai Chi / Qi-Gong oefeningen waarbij je geestelijk tot ontspanning komt en energierijker wordt.

- 45 minuten chakra massage, dit is een zachte massage waarbij je lichaam en geest tot volledige rust komen en je in balans komt (Yin en Yang)

 

 

De chakra´s worden gerebalanceerd zodat blokkades opgeheven worden en u na 60 minuten geheel ontspannen en energievol weer verder kunt.

 

 

 

BEAUTY, WELLNESS & MASSAGE CENTER

 

YOUR BODY CARE

 

Kerkraderweg 42-A in Heerlen

Tel. 06 - 464 371 66 // 06 - 255 283 29

 

U kunt ons vinden op internet:

zoek naaryour-body-care nederland

 

 

 

OOK ZONDER AFSPRAAK KUNT U BIJ ONS TERECHT

 

GEEN EROTISCHE OF SEXUELE HANDELINGEN

 

 

 

Trefwoorden: massage, massage limburg, hotstone massage, ontspanningsmassage, sportmassage, shiatsu massage, ayurveda massage, thai chi massage, chakra massage, holstische massage, tuina massage, oosterse hoofd nek en schoudermassage, hamam massage, aroma massage, beautyfarm, beautysalon, schoonheidsspecialiste, kunstnagels, harsen, pedicure, epileren, manicure, gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, pakkingen, gelnagels, acrylnagels. zwangerschapsmassage, bamboe massage, honing massage, anticellulite massage, afslank massage, afslankssage, afslanken, afvallen, vermageren, dieet, TFM, TFM-cabine, afslankcabine, girls party event, personel training, coaching, vriendinnen verwendag, sauna, wellness, spa, dermalogica, massageruimte

Reageer nu!

Contact-informatie

Your Body Care ( Bedrijf )
9 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Heerlen
(Limburg, Nederland)
Tel: 06 - 46 43 71 66

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)