Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

Bijles in wiskunde, economie, Nask rond Zutphen & Warnsveld

Prijs: € 31,-

3.605 keer bekeken • Status: Actief

Ik ben Roon Jonker, een 1e graads bevoegd docent met vele jaren ervaring op vele niveaus. Ik geef economie, wiskunde, natuurkunde en scheikunde. Ook biologie, aardrijkskunde en geschiedenis zijn geen probleem. In overleg is een combinatie van deze vakken mogelijk. Bijlessen geven is mijn beroep. Ik heb mij in dit onderdeel van het onderwijs gespecialiseerd omdat het mijn kracht is dat ik zeer goed kan uitleggen. Daar kun jij je voordeel mee doen.

 

COMBINATIE VAN VAKKEN:
Waarschijnlijk ken je dat wel. Nu eens heb je problemen met dit vak, dan weer is het knelpunt een ander vak. Bijles voor 1 vak helpt dan niet, maar een uur hulp waar je al die vakken kunt vragen is dan de oplossing. Daarvoor kun je bij mij terecht. Wat er kan, vertel ik je graag.

 

WELKE REGELMAAT:
Denk je dat je geholpen bent met slechts één enkele les of is er niet meer tijd bv. voor het voorbereiden van een her, dan kan dit meestal ook. Informeer naar de mogelijkheden en de effectiviteit van dit type hulp.

 

NIVEAU:
Zowel leerlingen van VMBO-Basis Beroeps klas 1 als examenkandidaten van HAVO en VWO heb ik met succes begeleid. Op de lijst van mijn leerlingen staan ook HBO-studenten die door mijn bijlessen zijn geslaagd voor hun examens.

 

KOSTEN:
Voor een vol uur bijles reken ik 31,00 euro en eenmalig 5 euro inschrijfkosten. Als je wekelijks bijles hebt, hoort bij het lesgeld ook dat je tussen de lessen door per mail vragen mag stellen.

 

LOCATIE:
De lessen geef ik in een goed ingerichte lesruimte bij mij aan huis in de dorpskern van Warnsveld. Dat is 5 minuten fietsen van het Isendoorn. Je kunt dus prima naar mij toe komen in een tussenuur met een pauze. Een andere mogelijkheid is dat ik binnen de gemeente Zutphen zonder extra kosten bij je kom. Als je meer wilt weten kunt je mij bellen op 0575 - 52 84 35 of mailen naar bijlessenRJ@kpnmail.nl.

 

Uiteraard is er wifi aanwezig voor je digitale boeken.

 

Een vriendelijke groet van Roon Jonker

Reageer nu!

Contact-informatie

Bijlessen Roon Jonker ( Bedrijf )
8 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Warnsveld
(Gelderland, Nederland)
Tel: 0575 - 528 435

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)